Ортопедия и травматология

Диагностициране и лечение на опорно-двигателния апарат,което се налага от наследствени фактори, травми, дегенеративни промени, както и изменения и проблеми, свързани с мускулно-скелетната система. Целта при съвременното лечение е да бъдат приложени минимално инвазивни и щадящи методи.

Състояния, които изискват лечение – вродени и придобити заболявания на опорно-двигателния апарат в детска възраст, възпаление на ахилесово сухожилие, периартрит на раменна става, оперативно лечение на костни деформации след лошо зараснали фрактури, реконструктивна и пластична ортопедична хирургия, подмяна на тазобедрена става, протезиране на колянна става, спортна травматология и артроскопска хирургия на големи стави.

Хирургия на гръбначния стълб – оперативно лечение на вродени или придобити заболявания на гръбначния стълб – изкривявания, артрит на гръбначен стълб, дискова херния, херния на врата, инфекции на гръбначен стълб, тумори.

Един от съвременните методи на лечение е Радиочестотната денервация. Осъществява се със специални електроди, поставени директно през кожата върху проблемната област. Чрез радиочестотен коагулатор се осъществява прекъсване на болковата сетивност, без да се нарушава функцията на нервите.

Ортопедия и травматология

За повече информация относно болницата, екипите и апаратурата, можете да се обадите на телефон: + 359895770869.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This